✔ Verzenden naar NL € 35,- en BE € 55,- ✔ Het grootste assortiment ✔ Prijs direct online berekenen ✔ Spoed mogelijk ✔ 100% Vaatwasmachinebestendig ✔ Bestellen vanaf 12 stuks
0
Je winkelwagen

Levering

Onze reguliere productietijd voor gegraveerde producten bedraagt 1 – 2 weken. Dit is afhankelijk van drukte op onze productieafdeling. In drukkere periodes kan het voor komen dat de productie 3 – 4 weken in beslag neemt. Heeft u uw bestelling sneller nodig? Laat het gerust weten, wij doen ons best om een oplossing te vinden. Wanneer er capaciteit is kunnen wij soms al binnen 1 week leveren.

De meeste glazen op onze website zijn ook met spoed te leveren, houdt wel rekening met een klein spoedtoeslag. Bij spoed is het raadzaam om uw artwork zo snel mogelijk aan ons door te geven. Soms hebben onze dtp-ers een werkdag nodig om uw drukproef voor te bereiden. Voor elke productie hebben wij een goedgekeurde drukproef nodig.

Bezorgen

Wanneer u bij ons uw bestelling bevestigd heeft zullen wij z.s.m. de geplande afleverdatum communiceren. Wij werken met verschillende koeriers, afhankelijk van de productielocatie en grootte van de bestelling. Wij werken o.a. samen met DHL en PostNL, maar soms ook met kleinere regionale koeriersbedrijven.

Helaas is het lastig om een exacte aflevertijd af te spreken. Doorgaans vindt de aflevering plaats op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Geeft altijd een duidelijk adres, bedrijfsnaam en contactpersoon op. Zo kunnen we voorkomen dat een pakket zoekt raakt of niet afgeleverd kon worden.

Spoed?

Wanneer u uw bestelling met spoed nodig heeft, geef dit dan zo snel mogelijk door aan een van onze medewerkers.  Soms zullen wij omwille van de gewenste leverdatum een alternatief product voorstellen, niet alle producten kunnen namelijk met spoed geleverd worden.